söndag 10 maj 2009

Curioso hemma igen =)



En LÅNG film som kan vara kul att se för den som inte sett hingstar betäcka naturligt i flock. Curioso är GULD värd !!! Lord har varit här hemma under vintern, medan Curioso varit i mitt andra stall. Nu är han äntligen hemma igen !

Första delen av filmen är tagen direkt då jag släppte in honom till stona och fölen.I trähagen för säkerhets skull...Vi vill inte ha några föl som i panik går igenom trådhagar. "Wilma" känner han ju sedan innan, men Napla, Curres & My Zafiras dotter Hispanorarben My Little´s amma, har han aldrig träffat förut. Det är underbart att se honom valla flocken (även om han är ful när han gör det =). Notera också att han slutar betäcka då fölet "slarvar bort sig". Bara att kliva av, hämta den förvirrade sonen och sedan fortsätta =). Mycket kel med ston & föl, och mycket uppfostran av flocken.
Dagen efter kom de ut i vanlig hage och det goda gräset. Nu lyder alla och kommer dessutom när han ropar på dem. Nu är det ordning på dem anser han, så ropar jag på honom lämnar han flocken och kommer för att säga hej.

Inga kommentarer: