måndag 6 april 2009

Jag hade en gång en trädgård...




Tja, de slipper leran i alla fall =). Och nöjda verkar de vara... Min trädgård är dock ett minne blott, extragott är mitt nyplanterade plommonträd. Ja, vad gör man inte för de små liven =)=)=). Resten av mina 12,5 ha är bara bottenlös lera....

13 kommentarer:

Irene sa...

Vad gör man inte för dessa hästar?...

santa sa...

Precis,vad gör man inte för dessa underbara djur.Hoppas leran torkar snart!!.

Linda sa...

Du sa inte arr sara ÄLSKAR å rulla sig:) här borstar och polerar jag henne så fint så och släpper ut henne och varje gång börjar hon med att rulla sig ordentligt i leran :) Såg du filmerna på lotus och curre jag mailade?

Crossroad Stables sa...

Tur jag har hägnat runt hela huset så att trädgården blir jämnt massakerad. Varför använda grisar att böka upp marken med när man har 7st 1-åringar som gör det lika bra =).

Crossroad Stables sa...

Visst ÄLSKAR hon att kladda ner sig =)=)=). Framförallt när hon är nyborstad =)=)=). Har problem med min mail, kommer inte in på den. Skall kolla så fort jag får igång den!

santa sa...

GLAD PÅSK!!

BM sa...

Glad Påsk!! :)

BM sa...

Glad påsk!! :)

De Soto sa...

Glad Påsk på dig & alla hästarna =)Tack för att jag fick köpa denna underbara häst av dig !! Om jag ngn gång ska ha en till, så blir det definitivt en sån här igen ! Mums, vad fin han är =) Ha, ha ! Många påsk kramar från Linda & De Soto

Eva Kovac sa...

GLAD PÅSK!!

Linda sa...

http://chapplinochdomandra.blogspot.com/ här finns lite redigerat på Ayala och här http://saraonwiksholm.blogspot.com/ lite nyheter om sara :)

BM sa...

Var e du Maria...??? :) Allt bra med dig hoppas jag. :)

Crossroad Stables sa...

Hej BM =)

Nu är jag här igen =)=)=).
Du ser på siata inlägget vart jag tog vägen...

Kram